dimecres, 7 de novembre del 2012

Quart programa (dimarts, 30 d'octubre de 2012)

En aquesta ocasió, van ser recordades i homenatjades la novel·la Plaça Rodona, de Ferran Cremades i Arlandis, i la selecció de poemes Contraclaror, de Clementina Arderiu i Voltas.



Aquesta és la llista de temes musicals que vam poder gaudir aquell dia:
1.- Hard Rain - Diamonds.
2.- Diana Krall - Ive got you under myskin.
3.- Sonadors de la Guaita - La Muixeranga.
4.- Mísia - La gavina.
5.- Sade - Smooth Operator.
6.- Clannad - Theme From Harry's Game.
7.- La Porta dels Somnis - Aprendré a estimar-me.

2 comentaris:

  1. Escolte plaent aquest programa cada setmana, raconet d'un aixopluc de lirisme i bona música, on em pose a resguard davant les tempestes i tronades quotidianes de la esgarrifadora actualitat. Us done les gràcies per fer quelcom tan bonic!
    (Maria)

    ResponElimina
  2. Escolte el 4t Paraules en silenci una nit, hi trobe, la més xafogosa de l'estiu -el 6 d'agost de 2013- en clar contrast a la pluja i fredor que s'escau el jorn del directe. No en va vull repetir-me, però fruesc no en viu i en directe mes hi sóc a temps:el Cremades, l'he llegit, és nat al poble on visc, com no! i la Clementina ha estat un gojós descobriment, quina sonoritat de paraules, la tardor, l'arbre, corrandes... en boca del Manel! I, a més, els temes musicals que menen els poemes mescla de jazz, new age... tot plegat molt ben adobat. Felicitats i llarga vida, empar!!!!

    ResponElimina