dimecres, 24 d’octubre del 2012

Segon programa (dimarts, 16 d'octubre de 2012)


En aquesta ocasió, van ser recordades i homenatjades la novel·la Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell i Martí Joan de Galba, i l'antologia poètica Amb sang els compto, de Miquel Martí i Pol.



Aquesta és la llista de cançons que vam poder gaudir aquell dia:
1.- Chris Rea - On The Beach.
2.- Paco Muñoz - Mare si fos mariner.
3.- Coldplay - Clocks.
4.- Crowed House - Better be home soon.
5.- Maria del Mar Bonet - La balanguera.
6.- Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me.
7.- Deacon Blue - Dignity.

3 comentaris:

  1. Gràcies per apropar amb tant de gust,la nostra cultura i llengua i minvar així el nostre analfabetisme, sempre propiciat per altres interessos.Felicitats i brau!, per posar a l'abast i al nostre cau d'orella una radio tan serena, elegant i didàctica.
    (Maria)

    ResponElimina
  2. "després de tot el dia d'éstres , la veritat és que es necessita un programa com este, per a relaxar-te. Enhorabona"
    Carmina

    ResponElimina
  3. El 21 de juliol de 2013,reescolte el 2n "Par. en silenci", fa molta xafogor al carrer, migdiada a la 3a navada d'una casa antiga, la meva, a la frescor que hi emmagatzemen els murs de pedra i l'alçada de les amotlades... La veu del Manel em transporta al programa emés una nit d'octubre de 2012, on els poemes sonors i melodiosos del M. Martí i Pol encesos en una lluita a vida o mort corprenedora es barregen musicats pel nostre Paco Muñoz, a més, entre bambolines, d'altres cançons de la Maria del Mar -sensacional balanguera- i temes fabulosos en anglés intraduïble -mea culpa, o ho és l'edat que no perdona-. Tot d'una, s'escolen els darrers minuts, d'aquest 2n programa, a la velocitat del vent tramuntanal... Respire, alene, quin goig... empar!!!!

    ResponElimina