dimecres, 17 d’octubre del 2012

Primer programa (dimarts, 2 d'octubre de 2012)

Al programa inaugural van ser recordats i homenatjats el recull de contes Cròniques de la veritat oculta de Pere Calders i el Llibre de meravelles de Vicent Andrés Estellés.



Per cert, aquesta és la llista de temes que vam poder gaudir aquell dia:
1.- Andy Williams - Love Theme From The Godfather (Speak Softly Love).
2.- 4 Non Blondes - What's up.
3.- Aztec Camera - Reason For Living.
4.- Billy Joel - River of Dreams.
5.- China Crisis - Wishful Thinking.
6.- Lluís Llach - Que tinguem sort.
7.- Chris Isaak - Wicked Game.

9 comentaris:

  1. La cultura hi ha que estimar-la i aquest programa conduït per Manel Arcos ens ajuda a conèixer per estimar als nostres escriptors i les seus obres.

    ResponElimina
  2. La musica és molt encertada. Molt bona tasca Manel.

    ResponElimina
  3. Fantàstic programa que unix la música amb la nostra cultura. Espere que estigues molt de temps amb nosaltres, i com no, en Ràdio Pego.

    ResponElimina
  4. Una ambientació musical de luxe, un excel.lent narrador, un contingut immillorable... No sé: sols se m'acut dir una cosa i és llarga vida a les Paraules en silenci. La més sincera enhorabona per als seus responsables!Manel, els millors desitjos en aquesta nova incursió que de segur tindrà el ressò que es mereix!

    ResponElimina
  5. Una hora màgica de música i poesia, un bell plaer!!!!

    ResponElimina
  6. Un plaer haver topat amb aquest bloc i poder escoltar els programes. Continueu fent la vostra tasca perquè és molt enriquidora! i gràcies per fer-ho :)

    ResponElimina
  7. acabo de descobrir-vos. No pengeu els programes gravats? intentaré escoltar-vos però fins al dimarts :(. Molta força!

    ResponElimina
  8. Els programes gravats podeu descarregar-vos-els al web de Ràdio Pego, a l'enllaç següent

    http://www.radiopego.com/index.php?name=Zina&op=modload&file=index&page=1&p=Paraules%20En%20Silenci

    Abraçada.

    ResponElimina
  9. Sempre s'ha dit: "Val més arribar tard que mai"... Avui, 7 de juliol de 2013, a la mateixa hora que el Manel devia encetar el primer "Paraules en silenci", he gaudit com una nena amb una nina nova, de l'Estellés en boca del Manel Arcos, de l'Estellés que vaig conèixer quan estudiava a València... D'aleshores ençà ha plogut molt, és clar, però per a les estrofes, els poemes de l'Estellés, no, continuen tan vius com quan jo tenia divuit anys... Encara m'ha arribat l'hora gràcies al vostre bloc. Llarga vida al programa i felicitats, empar!!!!

    ResponElimina