divendres, 28 de juny del 2013

Resum de la primera temporada

Aquest vídeo de fotos, amb música i veu de fons arranjada i interpretada pel cantautor Albert Bertomeu (Assumiràs la veu d'un poble, 7 d'Estellés, Bullent, 2013), posa el punt i final a la primera temporada de Paraules en silenci. Que passeu un bon estiu!

13 comentaris:

  1. Gràcies per les bones estones, esperaré la segona edició del programa :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la tardor, les paraules en silenci tornaran a arribar als racons més contigus a la llunyania. Gràcies.

      Elimina
  2. Manel, pel poc que he pogut sentir, tu ets una d'aquestes veus del teu poble, el País València ...en quant a poesia .... ara queden les paraules i les poesies, per escoltar ... però també el silenci .... no tardes molt a trencar-ho, ho fas bé.... fins a la propera temporada. Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan arribe l'octubre, el rapsode i la seua viu traspuntaran de nou en un mar de lletres. Gràcies, Mayte. Que passes un bon estiu!

      Elimina
  3. "Assumirás la veu d'un poble". Estic molt orgullós de formar part d'aquest grup de privilegiats que hem pasat per el teu programa. Grácies Manel, magnífic regal per la fi de temporada. Que tingues un bon estiu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I jo, Rubén, que tu hages estat una de les veus amigues del programa. Veges quan tornes! Ara ja saps qui som, on estem i quan parlem. Abraçada càlida!

      Elimina
  4. Xe, i el programa vint-i-seté? Home, fins ací m'ha arribat la sort. No, tranquil, ho dic de broma. A la reentré supose que el posareu, no? Per cert, aprofite per desitjar-te, i desitjar-vos, que passeu un bon estiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amic Vicent, tot arribarà. Al llarg de l'estiu penjarem el programa on vau participar la Maria Josep Escrivà i tu. Una forta abraçada.

      Elimina
  5. Un gran programa, Manel. Molt bon estiu i fins la tardor

    ResponElimina
    Respostes
    1. https://www.facebook.com/pages/Poetes-imparables-del-XXI/322432236866

      Elimina
    2. Gràcies, amics! De segur que, a la tardor, tornarem.

      Elimina
  6. Gràcies per aquests moments i per fer tan delicioses les ones de ràdio que es colen a les nostres llars plenes de bona música i de bona poesía

    (Maria)

    ResponElimina
  7. Maria, pel que encara ens queda per descobrir, que no és poc, crec que val la pena continuar endavant. Gràcies!

    ResponElimina