dissabte, 28 de febrer del 2015

Programa 85 (dimarts, 20 de gener de 2015)

Llavors, vam rebre la visita de l'escriptor Robert Cortell, autor del poemari Hores ingrates, i del cantautor Josep Didac.

Programa 84 (dimarts, 13 de gener de 2015)

Aleshores, vam rebre la visita de les poetesses Isabel Garcia Canet i Mari Carmen Sáez, autora del recull de versos El costum dels crepuscles, i el músic i cantautor Néstor Mont.

 

diumenge, 8 de febrer del 2015

Així es va fer "El vol del silenci" de Manuel

Aquest és el making-of que ha enllestit l'Espai Sociocultural de Manuel sobre el recital poeticomusical EL VOL DEL SILENCI que es va celebrar el dissabte, 31 de gener de 2015, a l'Auditori Municipal del susdit poble de la Ribera.

dilluns, 2 de febrer del 2015

"El vol del silenci" a l'Auditori de Manuel

Aquest és el reportatge fotogràfic del recital poeticomusical EL VOL DEL SILENCI, que es va celebrar el dissabte, 31 de gener de 2015, a l'Auditori Municipal de Manuel. Un acte en què van participar la Banda Jove de l'Agrupació Musical de Manuel, sota la direcció de Xavier Ferrer; la Coral Polifònica José Carbonell i la Colla Codonys de Tabals i Dolçaines de Manuel; els músics Aaron Giner i Anna Ferri; la poetessa Lorena Cayuela; els rapsodes Pau Martínez, Marta Marín, Paco López, Carmen Tejero, Mireia i Kiko Ordúñez, Carmina Benavent, Yasin Idrissi-Yahyaqui Tormo, Anna Tomàs, Teresa Sanz, Olga Carbonell i David Vidal; els cantautors Josep Didac, Vicent Savall, Rubén Suárez-Tinna Pla, Bertomeu i Néstor Mont; el cantador Pep Gimeno, Botifarra; i Manel Arcos.