divendres, 28 de juny del 2013

Resum de la primera temporada

Aquest vídeo de fotos, amb música i veu de fons arranjada i interpretada pel cantautor Albert Bertomeu (Assumiràs la veu d'un poble, 7 d'Estellés, Bullent, 2013), posa el punt i final a la primera temporada de Paraules en silenci. Que passeu un bon estiu!

diumenge, 16 de juny del 2013

Vint-i-sisé programa (dimarts, 7 de maig de 2013)

En aquella ocasió, vam recordar el poemari Llibre de les enrònies de Vicent Penya i, alhora, vam gaudir de la música en viu i en directe que ens va brindar el valencià Carles Pastor.

dissabte, 15 de juny del 2013

Menció de Qualitat als 13ns Premis Ràdio Associació


El 29 d'abril de 2013, el jurat dels 13ns Premis Ràdio Associació, convocats per la prestigiosa RAC, concedia a Paraules en silenci una de les dues mencions de qualitat, en la categoria de millor programa de ràdio local, "per divulgar amb llenguatge actual i utilitzant els recursos del mitjà, la qualitat de la literatura catalana, en especial la poesia". Dies més tard, el 9 de maig, Paraules en silenci rebia el guardó a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona de mans del vicepresident de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Maluquer i Bonet. Ací teniu el contingut de la intervenció de Manel Arcos, director i conductor del programa, en l'acte de lliurament dels premis.

diumenge, 2 de juny del 2013

Vint-i-cinqué programa (dimarts, 30 d'abril de 2013)

En aquella edició, Paraules en silenci es va vestir de gala per a l'ocasió. I tot perquè dilluns anterior, el jurat dels 13ns Premis de Ràdio Associació, convocats per la prestigiosa RAC, li va atorgar a Paraules en silenci una menció de qualitat, en la categoria de millor programa de ràdio local, "per divulgar amb llenguatge actual i utilitzant els recursos del mitjà, la qualitat de la literatura catalana, en especial la poesia". Llavors, vam estar acompanyats per la poetessa Lorena Cayuela, autora de Poemes per a Keo i, a més a més, vam gaudir de la música en viu i en directe del cantautor Joan Amèric.